top of page

Uw vertrouwde broker in antiek, opruimen van inboedels, inventaries, aan- & verkoop, destocking

ONZE OPDRACHT

  • U wordt geconfronteerd met de noodzaak om een woon- of bedrijfsruimte te ontruimen, voor uzelf of voor een derde partij, na een verkoop, een echtscheiding, een overlijden, een verhuizing, een voorlopige administratie, een vereffening, enz...

  • U moet snel en goedkoop een huis, een appartement, een studentenkot, een kamer, een kamer,..

 

Wij zorgen voor uw behoeften van A tot Z!

  • U wilt objecten of meubels verkopen, oud of nieuw, een partij, een voorraad,...

Wij kopen ze direct van u, of maken de verkoop voor u!

Ieder zijn eigen specialiteit : 

BrokeAntique is een agentschap gespecialiseerd in het bemiddelen op het gebied van opslag, lediging, woninginrichting en handel in oude of recente voorwerpen. Wij interveniëren snel in heel België, rechtstreeks of via onze netwerken van professionele partners en gespecialiseerde handelaars, geselecteerd in alle domeinen van de sector volgens criteria van betrouwbaarheid, concurrentievermogen en ethiek.

Wij hebben de ideale oplossingen voor: 

  1. Volledig of gedeeltelijk leegmaken van alle soorten woningen en gebouwen.

  2. Het geheel of gedeeltelijk inrichten van een huis, een kamer, een studio, een studentenkot, enz...voor verhuur of verkoop. Wij bemeubelen u volgens uw budget en arrangeren het pand geheel of gedeeltelijk. 

  3. Aankoop en verkoop van uw objecten, meubels, kavels, stock,..... Wij kopen uw oude of recente goederen rechtstreeks van u, of verkopen ze voor u tegen de beste voorwaarden via onze gespecialiseerde handelsnetwerken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een gratis en vrijblijvende offerte!

bottom of page